Haberler

Spor dünyasından ‘Omuz Omuza’ kampanyası: Depremzedeler için 845 milyon TL yardım toplandı

Türkiye Futbol Federasyonu, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya tarafından dün akşam düzenlenen Omuz Omuza adlı yardım kampanyasıyla depremzedeler için 845 milyon TL yardım toplandı.

Spor kanallarından canlı yayınlanan ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı programa Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun yanı sıra federasyon ve kulüp yöneticileri katıldı.

Açılış konuşmasında Bakan Kasapoğlu, Süper Lig’in önümüzdeki iki hafta şifresiz yayınlanacağını duyurdu.

Kampanya için programa bağlanan Fransız kulübü PSG’nin yıldız futbolcusu Kylian Mbappe, “Nelerin yaşandığını tahmin etmekte bile zorlanıyorum. Futbol camiası bir araya gelerek Türkiye’ye destek verecektir. Ben de bunun bir parçası olduğum için gurur duyuyorum” dedi.

Jurgen Klopp, Pep Guardiola, Ruud Gulit, Mikel Arteta, Arsene Wenger gibi isimler de kampanyaya destek oldu.

Acun Ilıcalı Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın bu yaz tüm TV ve gişe gelirleri depremzedelere bağışlanmak üzere bir turnuva düzenleyeceğini açıkladı.

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ve Antrenörü Gökhan Zan, kentteki yıkımın boyutlarını anlatırken yardım yapanlara teşekkür etti.

Programa Türkiye’den ve dünyadan çok sayıda sporcu ve yönetici katıldı.

Kampanyanın altı ay süreceği açıklandı.

Yunanistan’da eşcinsel evlilikler tepkilere rağmen yasallaştı

Yunanistan, kilisenin tepkisine karşın eşcinsel evliliği yasallaştıran ilk Hristiyan Ortodoks çoğunluklu ülke oldu. Perşembe günü oylanan yasa, 176’ya karşı 76 oyla meclisten geçti. Ülkede eşcinsel çiftlerin de artık yasal olarak çocuk evlat edinmelerine izin verilecek. Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, bu adımla “ciddi bir eşitsizliğin” ortadan kaldırıldığını savundu. Ancak bu yasa ülkede bölünme yaratmış durumda. Yunan […]

Read More

Bayrampaşa Oto Ekspertiz Fırsatları Neler?

Başınızı çevirdiğiniz her yerde araçlarla dolu bir dünyada yaşıyoruz. Birçoğumuz için araçlar, günlük yaşamımızın ayrılmaz bir parçası haline gelmiştir. Ancak, bir araç satın almadan önce veya satmadan önce dikkatlice düşünülmesi gereken bir dizi faktör bulunmaktadır. Bayrampaşa oto ekspertiz fırsatlarını değerlendirirken birden fazla kriteri dikkate alıyor olmanız gerekiyor. Oto ekspertiz, araçların teknik özelliklerini belirlemek için teknik […]

Read More

İstanbul Doğa Sporları Kulübü’nden çevre için müzayede

İstanbul Doğa Sporları Kulübü, çevre bilincini artırmak ve sürdürülebilirliği desteklemek amacıyla gerçekleştirdiği ikinci el eşya müzayedesi ile geri dönüşümün önemine dikkat çekiyor. Kulüp üyeleri, kullanmadıkları eşyaları satışa çıkartarak hem doğal kaynakların korunmasına katkı sağlıyor hem de diğer spor severlere uygun fiyatlarla malzeme edinme imkanı tanıyor. İstanbul Doğa Sporları Kulübü Başkanı Süleyman Şahin, düzenledikleri müzayedede çevre […]

Read More